Mi smo prosli tjedan opet bili kod doktorice, ovaj puta nije bila nasa, nego zamjenska, ali koliko sam skuzila sa jos visim rangom u djecjoj medicini i alergospecijalizaciji. Ja sam bila spremna ponovo preci na kruh i vodu jer su se Robiju opet pojavile flekice po cijelom tijelu, ali ona mi rece da izbjegavam samo ono na sto znam da ima jaku reakciju. A ono sto mu izazove blagi osip koji ga ne sputava u normalnom ponasnju, dakle da se igra, jede, spava itd, da mu nastavim davati jer se tijelo mora navikavati na te namirnice. To po njoj nije alergije nego osjetljivost na pojedine supstance. Oni se takvim tretmanom ovdje u Svedskoj koriste vec duze od 15 god. i kaze da je ucinkovito. Takodjer preporucila mi je da u obicnu kremu dodam jedan dio kortizonske kreme i da ga time namazem po cijelo tijelu, jer kad je ekcem tako rasprostranjen po cijelom tijelu u malim tockicama, da je ucinkovitije mazati cijelo tijelo, nego tockicu po tockicu. Jos to nisam napravila, ali mislim da hocu da mu stanje dovedem pod kontrolu. Jos mu sada idu i kutnjaci i izazivaju dodatni stres, bas je jadan.