Da, samo je ublažavao svrbež i crvenilo nije nestajao potpuno, ali meni je to bilo u biti i najvažnije, da je barem malo manje svrbi.
Homeopat nam je objasnio da dok tijelo ne iznađe način da riješi "grešku" i bolje je da je AD aktivan, jer ako ga (kortikosteroidima) uklanjaš, ustvari vršiš superesiju na dublji sloj, odnosno na pluća. Kako nam je rečeno gotovo sva djeca kasnije dobiju bronhitis ili astmu-to nam je i pedijatrica rekla, a sa nama to se nije desilo..
Žao mi je ako nije pomogao, ja sam sve svoje preostale zalihe podjelila ljudima koji su imali djecu sa AD i zbilja su svi bili zadovoljni, sem jedne djevojčice kojoj je homeopat kad je rekla da je uzela kremu dao još i lijek na bazi te biljke i tada je dobila haos po koži toliko da su roditelji uveli kortikosteroide da smire to...
Ono što je važno je da ti ne gubiš nadu i zbilja, mi u obitelji imamo ddduuuugu istoriju AD u djetinjstvu, NIKOM nije ostao iza pete godine. Znam kako je strašno, svaka nova stvar koju bih čula i pročitala bila je kao slamka spasa, ako ne bi upalilo, padala sam u depresiju gledajući ju kako se muči...
Nekoj djeci također pomogne more, znam mamu čijem se sinu pogoršalo stanje toliko da su se vratili drugi dan sa mora...Moraš probati pronaći idealnu stvar za njega, koja mu najviše prija...držim fige da pobjedite to čim prije!!