Cure hvala vam, najbolje ste Nocas nisam mogla spavati a to je moja V. ocito osjetila pa je i ona bila dosta nervozna. Napravila je veliku ranu na rukici pa sam joj jutros stavila sterilnu kompresu na to da nebu jos gore. Znam da moram malo bolje kontrolirat osjecaje posebice jer je dojim pa joj jos i vise prenosim svoju nervozu ali to je i same znate jako tesko. MM je dosta skuliran i tjesi me govoreci da ima i tezih slucajeva i gorih stvari koje pogode djecicu ali meni je to slaba utjeha. Ono sto me najvise pogodilo i potaklo moju depresiju je cinjenica da mi je sin kojemu smo pobijedili AD na kozi i koji je konacno poceo sve jesti izreagirao tako jako na grinje i to me vratilo na pocetak tj. razbilo je moju iluziju da cemo alergiju pobijediti definitivno jer jedna prodje a druga nazalost dodje.Kad prihvatim tu cinjenicu moci cu konacno ucinit sve sto mogu da im olaksam te tegobe.
DianaMaximus i ja sam plakala zbog sladoleda neki dan. Moj M. nema sanse da ga okusi uz silno nagovaranje. Njemu je to jednostavno bljak.A kad ga nije smio jesti jadnicak je gledao drugu djecicu oblizivajuci se.