Citiraj stela2 prvotno napisa
maya, koje adapt.mlijeko si dala?
ako je alergični na Km najbolji mu je pregomin, ovo hip ha i takvi slični, opet nisu 100% hipoalergeni..
mi smo od jučer super..koža se očistila, ono, za nevjerovati..baš mi je susjeda jučer rekla da sad kad ga gleda koad uopće nema ad..jer se jučer kupal popodne u bazenu..
samo sam 2 dana mazala s kortićem i to ruke i noge, ostalo se samo očistilo..ali, već i 4 dana ne jede trešnje..možda se kaj krije u tome..
a, sad koliko bude ta čista koža dugo trajala, tko to zna..
Vezano uz dotično adaptirano - nama recimo ne paše, a miš isto ima alergiju na kravlje mlijeko. Kratko vrijeme davala sam mu drugo hipoalergeno adaptirano (prema preporuci doc iz Slovenije), a onda smo ustanovili da mu niti ono ne odgovara :/ . U stvari, prema njihovom testu ne paše mu niti jedno adaptirano mlijeko :? . Sad smo samo na kozjem, ali moram reći da me taj test totalno zbunio. Najprije je ispalo da mu ta dojenačka formula odgovara, a kad su ga testirali nakon dva tjedna ispalo je da mu ipak ne odgovara :? . Ne volim kad se to desi i baš sam se nadala da ne bude jer kad test jednom pokaže jedno, a drugi put drugo onda više ne znam što je istina i počnem sumnjati i u ostale stvari.

stela2, drago mi je da vam je bolje i nadam se da će potrajati. Nama je isto bolje, ali i mi smo već drugi dan na kortićima. Mene ljuti to što smo izbacili sve, ali apsolutno sve što mišu smeta (dakle kravlje mlijeko, šećer, bademe, adaptirano, prašak za veš, našu kozmetiku, vodu iz pipe...), plus ne dajem mu proizvode koji sadrže gluten (iako mu pšenica kao takva ne smeta) i opet izgleda kao i kad smo sve to koristili . Počinjem razmišljati o tome da njegov AD možda nije povezan sa alergenima. Mislim, prisutnost alergena mu vjerojatno nije pomagala, ali ne pomaže mu niti njihova odsutnost :/ .