-
pozdrav..
evo, stigli mi s mora..na moru je bilo super..čak se i kupao..prošle godine ga je morska voda pekla, nije smio niti slani kamenčić primiti, a kamoli kupati..ove godine druga priča..ali, dobro, ja sam ga bila ono lijepo izliječila, tako da se kupao bez problema..spavao cijelu noć da se nije posvrbao..idemo opet za 20 dana, ostat ćemo 2 tjedna na moru..sad je opet malo crvenkasti na pojedinim mjestima..ali, svašta je i jeo, lubenice, breskve..možda ima kakve veze s tim..
definitivno, njima paše kupanje kako je napisala mony..voda je prirodni ovlaživač, istina je da maslinovo ulje začepljuje pore..ali, to nekad i nije loše..koža se napije vode koliko treba i onda to maslinovo ulje zatvori..tako da koža ne izgubi vlagu..nego ju to ulje drži što dulje na koži..zato se dijete kupa uvijek prvo u običnoj vodi jedno 10 min / koža upija vlagu) i tek onda se stavi neko uljiće i u tom ulju se kupa 5 min i to je to..ne stavlja se nikad odmah ulje u vodu..i onda se samo malo potapka s ručnikom..i onda to ulje drži vlagu u koži..
što se tiče alergologa, treba inzistirati na testovima i ige i itd..to je važno..ostalo oni nemaju kaj..zato i jesu alergolozi da utvrde ima li alergije i kako ju tretirati..
maya, kako je sad malome? koristiš kortiće ili mu se i samo može povući?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma