Bok cure! Evo mali update i od nas. Prosli tjedan me sredila ona promjena vremena i prehladila sam se ko kucak. Nisam htjela uzimat nikakve ljekove radi moje V. ali svejedno mi se jako osula po cijelome tijelu. Vjerovatno reakcija na moju nervozu zbog prehlade. Za sada sam primjetila da joj upravo najvise skodi kada sam ja izlozena stresu.
Vidim da spominjete osip u podrucju pelena, to je jedina regija gdje moje oboje djece nema ni pufice. Skroz cudno jer je tu koza daleko najosjetljivija.
Netko je spomenulo ionizator i ovlazivac zraka. Mi smo ga takodjer nedavno kupili ali jos ga ne koristimo jer zivimo kraj samog mora i vlage nam ne fali a zimi buduci da imamo centralno vidjet cemo koliko ce biti od koristi.
Netko je spominjao Pregomin. Mi smo ga koristili 2 g. nakon sto smo prestali sisati. Ali nikad iz bocice nego na zlicu sa cokolinom. Jedino tako samo mogli kamuflirat njegov grozni okus. Imam jos par gambela doma pa nekad M.uvalim umjesto KM (na koje smo pobijedili alergju) jer ima dosta minerala i drugih korisnih tvari u sebi.