Ciao svima, već mjesecima čitam postove o AD, vrijeme da i ja kažem svoje iskustvo. Inače, hvala svima jer su mi postovi puno pomogli, ako niša drugo psihološki.
Moja beba ima 4 i po mjeseca i od 2 ima AD. Najprije lagan pa sve jači. Sada je više crvena nego boje kože a lice nikako da zacijeli već stalno luči i upaljeno je. Meni se srce para a ne mogu ništa. Ali najgore je da liječnici najmanje pomažu. Moram vam iznijeti iskustvo sa privatnim dermatologom. Za lice geokorton i bepanten, obavezno 8 dana dvaput na dan. Za tijelo tekući puder sa Ca glukonatom, nakon 3 dana noge su joj bile poput kornjačinog oklopa. I zatim prehrana, rečeno mi je da smijem jesti isključivo junetinu i bijelo meso, kelj, brokule, mrkvu, krumpir,kruške i jabuke. Pokušajte osmisliti doručak s ovim namirnicama. A da ne govorimo da neki zabranjuju i junetinu i bijelo meso. Na kraju se osula i od jabuke.
Odustala sam od takve dijete jer nikako ne može biti zdrava, ali sada što god pojedem živim u strahu da će joj naškoditi. Već tjednima živim sa bolovima u trbuhu, očito na psihičkoj bazi.
Sa homeopatijom isto, odnosno još gore. Kao da je pokusni kunić, a osim grafita koji je pomogao za tjemenicu ali samo dok ga je pila, od svega ostalog je AD bio još gori.
I na kraju šta raditi. Neke sam dane očajna, a u zadnje vrijeme mi se čini da imam i manje mlijeka, što također pripisujem očaju.
Kako se vi nosite sa time?
I još jedno pitanje, kada joj osip ispuca i teče ona prozirna tekućina, da li imate iskustva kako to zacijeliti?
Pozdrav