Evo nas. OK, pale smo na kortizon kermu, ali nakon tri minimalna mazanja sve je prošlo i sad već dva dana miruje. A i probali smo kremu od noćurka i za sada je više nego odlična, nakon već prvog mazanja koža je puno puno bolje. Sada joj još dosta izbija na nogicama ali čini mi se da ide na bolje i sa samom kremicom bez kortizona.
bimba iaia stvarno puno alergena, ali kako i sama kažeš barem sada znaš na šta konkretno paziti. Ja sam inače već godinama intolerantna na laktozu tako da oko 7 godina nisam ništa mliječno taknula, nakon prvih par tjedana bez problema se navikneš. Inače ja pijem zobeno mlijeko, stvarno je fino a u DMu nije uopće skupo (OK skuplje od kravljeg ali što ćeš). Kozji jogurt postoji ali ne znam da li ga tko u Istri proizvodi, možda Agrolaguna Poreč? Probaj se malo raspitati. A i kozji sir bi se trebao moći naći, iako vjeruj na riječi, bez problem češ odustati od svih tih namirnica a da ti više uopće ne fale.
Puno strpljenja u navikavanju![]()

, ali kako i sama kažeš barem sada znaš na šta konkretno paziti. Ja sam inače već godinama intolerantna na laktozu tako da oko 7 godina nisam ništa mliječno taknula, nakon prvih par tjedana bez problema se navikneš. Inače ja pijem zobeno mlijeko, stvarno je fino a u DMu nije uopće skupo (OK skuplje od kravljeg ali što ćeš). Kozji jogurt postoji ali ne znam da li ga tko u Istri proizvodi, možda Agrolaguna Poreč? Probaj se malo raspitati. A i kozji sir bi se trebao moći naći, iako vjeruj na riječi, bez problem češ odustati od svih tih namirnica a da ti više uopće ne fale.
Odgovori s citatom