Cure molim vas budite oprezni s tim imunomodulatorima. Nemojte dozvolit da vam djeca budu pokusni kunići. I nas je dermatologica u Klaićevoj nagovarala na imunomodulatore pa kao oni su super, super pomažu, to vam je nešto novo, istina da košta oko 300,00 kuna. Isto nam je rekla da neidu za dijet mlađe od 2 godine, al kao Roko je bio tada blizu 2 godine pa može.

Srećom pa sam ja sama sebi rekla da cijena ne igra nikakvu ulogu (dala bi i zadnju kunu za moje dijete) no da ako je to novo uvijek se kroz neko vrijeme pojave priče kak to ne valja, i rekla da to moje dijete neće koristit, a nakon nekog vremena sam pročitala u novinama da je utvrđeno da su imunomodulatori koji se koriste kod liječenja neznam točno koje bolesti (zaboravila sam) i atopijskog dermatitisa uzrokuju razne nuspojave, čini mi se (ne bi htjela 100% tvrdit) da je rečno čak i da su kancerogeni.

Probajte čim više rješavat prirodnim putem, uvjerili smo se na vlastitoj koži da djeluje bolje od raznoraznih preparata.
I to obično maslinovo ulje, belobaza sa dodatkom maslinovog ulja, pa Naftalanovi proizvodi i sl.