Citiraj tropical prvotno napisa
nama se stanje dosta pogoršalo sad u infekciji, uvijek je tako za vrijeme viroze, tako de se nedam da će na moru i to doći na svoje.... jer trenutno ima 3 fleke koje nikako i ničime nisu bolje i šire se područja suhoće i ispucalosti...
Ni mi nismo ništa bolji, samo nam nisu u pitanju tri fleke, evo danas primjećujem da je svo lice isflekano, te da se proširilo i po vratu, kao i po rukama. Zasada su samo crvene suhe fleke, pa se nadam da će se smiriti, da neće i to sve raščešati i napraviti ranice.

Ne znam više, uopće nema pravila... Nekome na vlažno odgovara suha krema, nekome mast, a nekom vlažna ili masna krema. Kod nas je do sada bio slučaj da za suha mjesta pomaže mast, a da za vlažna mjesta pomaže nešto što će sasušiti ranice i sanirati mjehuriće... Međutim, ovog puta kao da se sve širi, te na suha mjesta pomaže nam sad krema s cinkom koja je prilično suha, a na vlažnim mjestima pomaže nam samo bivacin sprej...

Više ni sama ne znam... Nisam pametna... Borim se sa razmišljanjem da li ili ne advantan... Bar na ovim mjestima koja su tek krenula da se crvene, te fleke. Bojim se da i to ne raščeše. Da li neko zna koliko su štetni antihistemici, kao što je sirup Rinalon... Mama mi je razgovarala s jednim dermatologom koji je rekao da je to obavezno kod ovakvih slučajeva, da su to lijekovi koji ublažavaju svrab... Ali meni je teško i to što mu dajem Fenistil kapi dva dana već, samo naveče... Za sada se ne češe mnogo... Ali pitanje je do kada...