Eto nas

bubica ne brini za onaj post o dijagnozama. Pa ja isto tako mislim i isto se ljutim kad netko kaže da ima AD a sa tri mazanja je sve otišlo. Mi se jako trudimo ne mazati kortikosteroide a opet nam se već mjesec dana dešava da barem jednom tjedno moramo namazati. Nije da joj prođe, ali barem stane i ne cijedi se.
A to što kažeš za tjemenicu - kruste, napokon da mi netko kaže. Ja već dvjema pedijatricama i jednoj dermatologici tupim da to nije tjemenica, a one meni sve da će proći i da nastavim po klasičnim preporukama. Već skor 4 mjeseca! A-derma pjena za tjemenicu = upaljena glava. Mustela krema za tjemenicu = bože sačuvaj upaljena glava ispod tri milimetra debele kruste. Ulja!? Sve jedno gore od drugoga. Malo nam je pomagala mustelina pjena šampon, ali stvarno malo malo. I na kraju, napravila ja obloge od hrastove kore i upala splasnula, još je malo cijedilo i onda sam to namazala original pavlovićevom kremom. Danas, nakon dva dana ne bi vjerovala da je bila onakva.
Zašto pavlovićevom? Bilo joj se spustilo i na čelo, do obrva i tu sam namazala mast, kako je pomoglo odlučila sam čitavu glavicu namazati. Bila sam sva na iglama spremna brzo isprati glavu ako krene po zlu, ali eto, da kucnemo, sada je puno bolje, skoro da višei nema ništa.

bimba iaia ma znaš da sam na nekom postu pročitala da kortizonske kreme mogu uzrokovati pojačanu dlakavost. Zamisli naše bebice u prvom osnovne, tvoja sa depiliranim nogama a moja sa brijaćim aparatom (najjače joj je na licu) Mah, svo zlo s tim, par dlačica neće nikome naškoditi

Mi danas bili za cjepljenje a sestra mi kaže da je još previše jak osip. Meni došlo da umrem od smjeha. Rekla sam joj da onda možemo slobodno mjesecima čekati jer je to najbolje čemu se možemo nadati. Malo me čudno gledala i prenaručila za dva tjedna. Moja mala nije imala čistu kožu već skoro dva mjeseca, uvjek ima aktivna žarišta, samo što se mjenja pozicija, danas je za mene bila predivna a ona meni tako. Kao što sam već rekla, kažu ti da paziš sa kremom ali ustvari očekuju od tebe da bebu kupaš u njoj. Šala mala, ne mislim to ozbiljno.
Ajde pozdrav svima