-
tamara i mi smo puno razmišljali čime sanirati. Kod nas bivacin više ne postoji u prodaji pa sam tražila druge opcije. Bili smo u poklon paketu dobili uzorak Sudokrem pa sam to probala i nakon dva mazanja se sve sasušilo. Ono što mi se kod te kreme ne sviđa je što sadrži parfem, ali kad joj više ne možeš gledati te ranice... Inače, ono što pomaže kod zacijeljivanja rana je cinkov oksid pa pogledaj u kremama da li ga sadrže, on će svakako pomoći.
Mi smo imali malu frkicu. U nedelju navečer sam joj napipala dva čvorića na vratu i naravno umrla od straha. Nakon neprospavane noći ujutro odmah pedijatrici koja je rekla da su samo natečene limfne žljezde vjerojatno baš zbog užasno jakog dermatitisa (ovih je dana od milja zovem moja mali semafor) ali nam ipak dala vaditi krv. Ja se smirila i otišla danas po nalaze kad ono eozinofilni granulociti užasno visoki i opet umrla od straha. Sreća da sam išla direktno pedijatrici sa nalazima koja mi je rekla da to znači da je sigurno na nešto alergična. Inače to je ped. na zamjeni jer je naša na go. 19tog smo naručeni i tražiti ćemo alergotest pa šta pokaže pokaže.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma