-
Pročitala sam nekih 11 stranica ovog našeg topica, Strašno!!! Našla sam sada par stvari koje želim da probam, pa se nadam da će uspjeti. Linola fett nisam pronašla u Sarajevu, kao što ni prošle godine nisam uspjela naći DR Theisse proizvode... Ali kupila sam belobazu, maslinovo ulje u apoteci, Aloa gel 99 %, Eucerin 3% uree, te Betrion. Rane sam namazala Betrionom, par sati je izdržao, a onda ih je raščešao još više... AAAAAA da samo znate kako mi je grozno bilo... Otišao je u drugu sobu po igračku i ja sam odmah primjetila da se zadržao, kad sam ga ugledala imala sam šta vidjeti... Blago rečeno užas... Ali sam onda uzela morsku vodu, okupala ga s njom, malo je peklo, ništa strašno, te sam ga namazala maslinovim uljem i preko toga kad je malo upilo ulje, premazala belobazom. Smirio se kao beba. Ovom procedurom mažem dva dana... Prvo natapkam kožu morskom vodom, zatim od glave do pete maslinovim uljem, te belobaza... Ne češe se... Koža mu izgleda puno bolje... Ne znam do kad će biti tako, ali nadamo se najboljem... Razmišljam o homeopatiji poslije godišnjih odmora... Probat ću još kupku ako nađem od Mrtvog mora, te eucerin, kad mu se ovo malo smiri, i nevenovu kremu iz AD...
Hvala svim mamama koje su pisale o AD, hvala na svim savjetima, jer s AD moramo probati i biti spremni na sve, dok ne nađemo najbolje... Kad je V dobio AD bio je manji, prvi put s 9 mjeseci samo fleka na licu, a prošle godine s dvije i pol bilo je kao sada... No imamo samo s proljeća na ljeto, a onda skoro godinu smo mirni... No zimi imamo viroze, virusne bronhitise, gripe...
Javim vam ako nađem još nešto da nam je pomoglo a bilo je prirodno u ovoj fazi kad se raščeše do krvi...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma