i nama nije pomogla exomegina kupka, a krema nisam stavljala jer meni je tako neugodno mirisala da sam preskocila to iskustvo.
što se tiče crvenila možda ti je od nečeg što si ti pojela, ako dojiš i trebala bi bar sad u početku paziti na što reagira. moj žabac reagira na rajčice u konzervi, paprike, ali i druge alergene sam izbacila.
Belobaza ti je osnova za sve kreme i u nju se stavljaju razne stvari. imaš kupiti u svakoj ljekarni i nije skupo. mi u nju dodajemo bademovo ulje jer se nama pokazalo kao super. bademovo ulje narucujemo ako zeliš mogu ti poslat mail na pp, ali prvo moraš utvrditi da mu ono ne smeta.
za naftalen mi je roko mama poslala sve na pp pa ako želiš pošaljem ti ja to isto ili zamoli nju.
e sad malo podrške. u početku sam ja ronila suze ali kasnije se navikneš na mazanje djeteta kremom bar 2x dnevno koja mu odgovara. ono što odgovara nama ne mora odgovarati i tebi. jedini je problem da je sva ta kozmetika skupa, pa ako bebi ne paše ti je počneš koristiti i ja se zezam da nikad njegovanije reke nisam imala. uglavnom ne živciraj se, prihvati to i kreni u borbu tako da prvo otkriješ šta tvojoj bebici smeta a onda na kozmetiku, a na ljeto kažu da more pomaže. bebici
![]()

. uglavnom ne živciraj se, prihvati to i kreni u borbu tako da prvo otkriješ šta tvojoj bebici smeta a onda na kozmetiku, a na ljeto kažu da more pomaže. bebici
Odgovori s citatom