-
pozdrav svima..
raspisali ste se..imala sam što čitati..
vratili se mi s mora..bili smo puna 2 tjedna..ovog puta more nam ništa nije pomoglo, nije niti odmoglo..nije se mogao kupati..morska voda ga je pekla..bio je u lošoj fazi..mada sam ga ja dosta dobro izliječila, prstiće na rukama nikako nisam mogla, i čim ih je gurnuo u vodu, već ga je peklo i nije htio u vodu..no, nije važno..on je bio jako dobro raspoložen, veseo, igrao se, bili smo svugdje..tako da bilo je super..a, i oba dva su imali neki virusni kašalj, tak da je vjerojatno i to razlog pogoršanja kože..
sad mu je već bolje..
ja kod njega kažem da mu je bolje onda kad mu je koža koliko toliko normalna i kad ne moram često mazati s kortićem..jer njemu nikad ne dođe na bolje samo od sebe ( ponekad, ali to je jako rijetko), uvijek pomogne kortić..jer kod pravog ad-a, bez kortića se ne može..neki su cijeli živto na njima i ne vide se nikakva oštećenja na koži,samo treba pravilno ne pretjerivati..
neki roditelji ne bi namazali kortiće (lijek) da pomognu djetetu da se riješi svrbeži, kao to je kortić, strašno..,ali dva paketića gumenih bombona mu daju bez problema i slatkiše..to je još gore od kortića..
moj mali je jednom imao tako grdu fazu da sam ga morala doslovno cijeloga namazati s aflodermom 3 dana + vlažni oblozi i derm. mi je rekla da to smijem i da se ne moram bojati..i onda mu se od toga sve super smirilo. i nije mu se tak brzo vratilo, i kad se vratilo u puno manjem obliku..tako da slušajte i dermatologe..
kak je i od maye dijete, dobilo je stvarno puno inekcija, ali glavno da se smirilo i da sad ima to sve pod kontrolom..da nije dobilo, ko zna dokle bi sad to sve išlo, a to nije dobro..jer ako se to niti ne liječi, tak onda koža može još više propadati..
ja ga već 3 dana nisam nigdje namzala s krotićem, ali vidim danas da ću ga morati malo na 2 mjesta, ne žeim čekati da se to rasplamsa..
mada je puno i novih stvari jeo, malo paradajza, lubenice, kuhani kukuruz, pržene kokice i tako..aerius pije svakodnevno..preko ljeta sam maknula singular, ( to pije kao prevencija da ne dobi astmu jer je imao 2-3 bronhitisa), i ok mu je..mada mu ga poslije ljeta opet budem uvela--
i tako..živimo iz dana u dan..nekad ga jače svrbi, nekad ništa..ali, nema dana da se bar 2-3 puta malo ne posvrbi..
držite se..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma