maya, nisam sigurna ali mislim da je bolje ne davati namirnice na koje je alergični, prije bude prošlo..čitala sam da senzibilizacija kod alergije na hranu baš ne funkcionira, strogo se ne uzima ta hrana..
nama su rekli da smo mu mi sigurno negdje davali kravlje mlijeko u tragovima čim je to toliko poraslo..a, ja nemam pojma gdje..jer stvarno pazimo..čak mu i kruh doma pečem..kupljeno ništ skoro niti ne jede..tak da..ne znam..nisam pametna..onda mi je alergolog kod kojeg hodamo ( dr.Richter) rekao da mu se moglo povećati i od mirisa mlijeka, prašine od mlijeka..a,ono na kaj ja već dugo sumnjam da mu možda smeta meso od životinje koja je jela mlijeko ( npr.napoji)..pitala sam to alergologa , ni sam nije znao šta bi mi odgovorio..a, derm. je rekla da nema šanse da bi to kaj smetalo..
a, ja nebi tak rekla...gledala sam baš na tv-u emisiju gdje je ženska rekla da ne smije čak niti jesti piletinu ako se picek hranil s nečim na kaj je ona alergična..a, po testovima nije na piletinu alergična, ali reagira ako se pile hrani s hranom na kaj je..(ne mislim tu na pencilin, koji mnogi povezuju)..
sad ti budi pametan..mali mi voli i piletinu i svinjetinu..da se tu ne krije kakvi problem?
uskoro ću i ja posjetiti rogašku slatinu..baš me zanima što će oni tamo reći...nemam kaj izgubiti..
pozdrav..