-
moj niti ne jede teletinu, junetinu baš iz tih razloga..nisam ga testirala na to meso,jer i da pokaže da nije alergični, reagiral bi sigurno radi mlijeka..junica koji doji, miris po mlijeku, a za teletinu da niti ne govorim..to još nije niti probal..mada sam mu znala par puta skuhati juneću juhu i zacrvenio se po obrazima..sad dali je od toga ili bi se svejedno, tko će znati..ali, junetina i sve od krave i što je povezano s mlijekom nam je veliki storno..
a, sad je tu i pitanje piletine..zbog jaja..ali, to mu dajem s vremena na vrijeme,..na jaje opet nije tak jaaako alergični kak na mlijeko..ali, pa mora nešto jesti..ne mogu mu sad sve izbaciti..mada na piletinu je imao na testovima, 0,65..onda nismo konzumirali piletinu 8 mj, pa je alerg.rekel da mu slobodno malo dajem, da s obzirom na taj mali postotak od 0,65, i pošto mu nisam davala 8 mj, da mu je to već i prošlo..tko zna..ali, nisam primjetila sad nešto da poslije pieltine on jače reagira..mada, on može na tu piletinu tek izregirati i nakon dva dana..a, pošto ne jede jaja i kravlje mlijeko rekli su da mora dnevno pojesti puno mesa..cijeli jedan veliki šnicl..a, bogami i pojede..voli meso..konačno smo dogurali do 14 kg.ja presretna..sad će imati za 3 mj 3 godine..
koristim sojino mlijeko..ne želi ga piti..smao ga koristim u hrani..što je dosta malo..dajem mu šumeći kalcij..samo u tom šumećem kalciju ima i puno glupih dodataka, čini mi se da čim to popije, dobi malo crvenila..koji bi mi vi preporučili kalcij, možda skupa s d vitminom za dijete? ima tko takvih iskustva?
inače, sad smo koliko toliko ok..ima par krugića hrapavih, prsti su malo crvenkasti..ali, to je meni ok..glavno da nije zhavaćena velika površina..ali, mi se držimo svoje terapije..bez toga bi bio u gadnom svrbežu i bolovima, a to ne bi poželjela niti najgorem neprijtelju, a kamoli malom djetetu..
pto se tiče debele hrapave kože, to bi se trebalo odljuštiti, tj.stanjiti do one ispod zrave kože..pa ako se i maže s elokomom, ne prestati čim porđe crvenilo..nego na to još dna, dva mazati da se to stanji, tj,.odljušti ..i on je znal imati na šakama smežuranu neku kožu..izgledala je ko staračka koža..ali, sad nema više tako..to se sve povuče..
pozdrav..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma