-
drage mame, tate i bebe,
evo i nas.. imamo 4 mjeseca, od 2. se mučimo s AD-om iako nam je trebalo dobrih mjesec dana i nekoliko pedijatara/privatnih dermatologa da to dijagnosticiramo. sad, nakon dosta potrošenih novaca, živaca i noći držanja ručica radi čohanja, napokon imamo i tu dijagnozu koju bi i čorav vidio.
naša nam socijalna pedica, žena od svojih 50-ak godina pa valjda i nekog iskustva, još dan danas savjetuje da 'malog dva-tri puta dnevno okupamo, da se malo rashladi, i da mu luftamo upaljena mjesta'. okeeeee...
kao i vi svi, stvari smo morali uzeti u svoje ruke jer niti luftanje, niti čekanje do dobi od tri godine 'do kad to uglavnom samo prođe' za nas nije prihvatljivo rješenje.
prošli smo cijeli put koji vam je nažalost dobro poznat - prvo neutralne kreme a-derma, mustela itd, pa bepanthen plus, dr. theiss noćurak, parfenac itd. i na kraju moja stroga eliminacijska dijeta (jer dojim).
moram puno jesti jer moram proizvoditi hranjivo mlijeko, a niš ne smijem jesti (mlijeko, jaja, orašaste plodove, agrume, rajčicu, brašno, ribu, itd.). dakle, mission impossible. mučim se, a problem nismo kvalitetno riješili,..
naš slijedeći korak je homeopatija, u koju osobno vjerujem na temelju prijašnjih pozitivnih iskustava. držim fige.
i na kraju cijele ove balade (sorry, malo sam frustrirana pa sam si olakšala tu gdje me razumijete
, jer mi svi u okolini govore da pretjerujem i da će proći, a samo ja znam kako moja bubica vriska i pati noću zbog groznog svrbeža) ispričavam se jer zbog kroničnog pomanjkanja vremena jednostavno ne stignem prečešljati cijeli topic nego sam ga ispreskakala kako sam stigla.. dakle, napokon, PITANJE:
doc nas je uputio na vađenje krvi i slanje uzorka u Njemačku, gdje se može napraviti kvalitetan i obuhvatan alergo-test na 270 potencijalnih alergena. to je jedini način da te stvari izbacim iz svoje a kasnije i njegove prehrane, ova moja dijeta je tapkanje u mraku. košta 300€ - malo puno, al opet ništa ako riješi problem!
ŠTO VI MISLITE O TOME?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma