Mislim da nije nekiposeban problem ako nisu alergični na grinje i prašinu. Ali u svakom slučaju, obzirom da T nismo testirali ja ću se držati kombinacije pamuka i poliestera. Piše da je za grinje najbolje imati poliesterne dekice, npr. pail (pile). Vuna, perje i sl. ne dolazi u obzir. Isto zbog grinja sam stavila nepromočivu presvlaku preko madraca, tako ne brinem ni za poplave U svakom slučaju kupujemo vreću za spavanje, pamučnu sa poliesternim punjenjem. Tako da se ne otkriva kada lupa nogicama.
Vidim da su mnogi otišli na alergotest i prije prve godine. Sada se opet pitam. Nama je pedijatrica rekla da dok god dojim nema smisla raditi test jer neće točno pokazati. A ja ne želim vjerovati krivim podacima pa izbaciti hranu koja joj možda i ne smeta a eventualno jesti nešto što smeta a test nije pokazao. Pedica nam savjetuje da samo budemo strpljivi do godine dana. Meni više nije problem biti strpljiv jer nekako s elokomom reguliramo situaciju. Ali se opet pitam da li raditi test. Mislim da ću se to pitati slijedećih 5-6 mjeseci pa će već doći ta godina dana