Mislim da nije nekiposeban problem ako nisu alergični na grinje i prašinu. Ali u svakom slučaju, obzirom da T nismo testirali ja ću se držati kombinacije pamuka i poliestera. Piše da je za grinje najbolje imati poliesterne dekice, npr. pail (pile). Vuna, perje i sl. ne dolazi u obzir. Isto zbog grinja sam stavila nepromočivu presvlaku preko madraca, tako ne brinem ni za poplaveU svakom slučaju kupujemo vreću za spavanje, pamučnu sa poliesternim punjenjem. Tako da se ne otkriva kada lupa nogicama.
Vidim da su mnogi otišli na alergotest i prije prve godine. Sada se opet pitam. Nama je pedijatrica rekla da dok god dojim nema smisla raditi test jer neće točno pokazati. A ja ne želim vjerovati krivim podacima pa izbaciti hranu koja joj možda i ne smeta a eventualno jesti nešto što smeta a test nije pokazao. Pedica nam savjetuje da samo budemo strpljivi do godine dana. Meni više nije problem biti strpljiv jer nekako s elokomom reguliramo situaciju. Ali se opet pitam da li raditi test. Mislim da ću se to pitati slijedećih 5-6 mjeseci pa će već doći ta godinadana
![]()

U svakom slučaju kupujemo vreću za spavanje, pamučnu sa poliesternim punjenjem. Tako da se ne otkriva kada lupa nogicama.
dana
Odgovori s citatom