-
Ma da sve je malo konfuzno. Pedica smatra da je mogućnost da joj do godine dana prođe. U tom slučaju ne bi ni trebali raditi testove.
A što se dojenja tiče, mislim da sastojci koje ona dobiva kroz mlijeko nisu identični onima koje bi dobila da direktno jede hranu. Zato kaže da je test nepouzdan dok dojim.
Nije sve to ni meni baš jasno, ali i na mnogo stranih sajtova sam pročitala da ne preporučaju alergotest bebama prije godinu dana jer može krivo pokazati.
Za neku hranu mi se čini da joj smeta i potpuno ju izbjegavam, stvarno jedem jako pažljivo, a ona se opet osipa. Ma baš ni sama ne znam.
Ako nastavi kako je krenulo mislim da ću i prije godine dana prestati dojiti
, mislim da imam sve manje mlijeka, a razgrižena bradavica još tome doprinosi. Što se mene tiče ne bih prestala dojiti, ali krenuti će u jaslice tako da ćemo se djelomično morati odviknuti.
Vjerujem da je vama test točno pokazao jer ona je uz dojenje ipak sve te namirnice i jela. Barem pretpostavljam.
Vidiš, za jastuk još nisam razmišljala jer je mala. Znam da postoje neki anti alergeni, ali vjerojatno su skupi.
Velika je vlaga, vjerojatno se i zato znoji. T za sada spava u tutici pokrivena samo pamučnom tankom dekicom. Ali opet T je još beba, tvoja mala je ipak već curica