-
Točkica znači i vama su rekli kao i nama. Ma ja kažem, kamo sreće da sve prođe. A ako ne prođe, idemo dalje sa pretragama.
Ove mi kreme nisu poznate. Ako nas opet zadesi dermatolog ću pitati, ali za sada nemamo takvih planova. U svako slučaju, drago mi je da vam je prošlo.
bimba iaia ja sam uvijek ideje da je ono što smo napravili najbolje što smo mogli (tako se bar tiješim
), tako da ste i vi dobro napravili što ste se testirali, a i sama kažeš da ti se testovi čine u redu. A to što je rekao za malog brata, pa i može biti istina (iako termin "nagazna mina" nije baš najslađi), drugo ime atopičnog je neurodermitis i kod veće se djece (a i odraslih) često povezuje sa stresnom situacijom. Pa i da je to uzrok znači da će uskoro splasnuti. Braco je sada jako mali pa mu se morašpuno posvetiti ali uskoro će se moći zajedno igrati i stresa neće sigurno više biti, a obzirom kako pišeš vjerujem da ga već sada više nema jer mi se činiš jako dobra mama
Inače, mislim da postoje i pomažu baš ti filteri za klor. Ako se ne varam postoje neki koji se jednostavno umetnu u glavu tuša, ali ti ne znam reći više. Raspitaj se malo, možda u nekim vodoinstalacijama, ili čak i u ljekarni.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma