-
drage moja, ja sam u komi zadnjih par dana. dobro, nije tako strašno, ali da mi vidite dijete, zgrozile bi se. cijelo joj je lice osuto, crveno, upaljeno.
slično ovako je izgledala za vikend
http://www.poliklinika-harni.hr/imag...alne/ekcem.jpg
molim vas za savjet, ad nam je nova stvar, ne znamo puno.
trenutno smo na kortićima 2 puta dnevno i između toga se krpamo s homeopatskom neven+ kremom. ne znam što da radim. čelo je sada već dosta bolje, ali ima taj jedan ekcem na obrazu koji mm zove živa rana, e to nikako ne prolazi. niti s kortićima evo već 4 dana. što biste vi rekle na ovo?
aderma, mustela ništa ne pomaže. theiss a noćurkom nema tester pa ga nismo niti kupili jer smo dosta već potrošili na aderminu liniju koja nama ne funkcionira.
što da radim kada se pojave ekcemi? jesu li kortići jedini izlaz da to površinski izgleda bolje (da mi kćer bude oku lijepa)?
od homeopatije smo uzimali dva lijeka, tjedan dana jedan, tjedan dana drugi. drugi koji je bio konstitucijski joj je pomogao jer je imala usporeni metabolizam, fakat su vidljivi rezultati i dobrobiti, a ovaj tjedan idemo po treći lijek za koji nam je pedica rekla da će riješiti probleme s kožom.
nadam se.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma