moj mali je ovog ljeta dobio AD po nadlakticama i na pregibima iza koljena, ja sva u panici pa kako sad to,sve sam jela normalno kao i do tada i nikada nije reagirao na ništa iz mog mlijeka a ni na hranu iz dohrane a išli smo po tablici polako. pedica je odmah skužila od čega je, naime pitala me dali sam pila cedevitu na moru! i pila sam je po dvije čase dnevno a očito je užasno nezdrava zapravo i tako sam ja svoje dijete trovala, ma ljuta sam ko pas i sad na sebe
uglavnom, dobili kortiće, a-dermu i niš, dva mjeseca ni pomaka i meni puko film, prestala sa a-dermom i kupila u bio&bio čisto organsko ulje nočurka i mažem 4 dana i skoro sve nestalo! eto, naša preporuka :D

! i pila sam je po dvije čase dnevno a očito je užasno nezdrava zapravo i tako sam ja svoje dijete trovala, ma ljuta sam ko pas i sad na sebe
uglavnom, dobili kortiće, a-dermu i niš, dva mjeseca ni pomaka i meni puko film, prestala sa a-dermom i kupila u bio&bio čisto organsko ulje nočurka i mažem 4 dana i skoro sve nestalo! eto, naša preporuka :D
Odgovori s citatom