da se malo javim.
mi sutra idemo kod dermatologa (počinjem sakupljati nalaze za eventualno produljenje).

sada smo na sulfuru, lice joj je koma. još je i bolesna + sezona grijanja pa izgleda strašnije nego što bi valjda bilo. to su valjda ta čišćenja, nadam se da ću izdržati. dobili smo totalni ban na kortiće, ja nekada ne bi izdržala pa bi joj najgore ekceme malo namazala.
noćurak nam na žalost ne pomaže, niti bepanten, samo homeopatska krema neven+.

trebam vaš savjet što se tiče alergija na hranu.

očigledno je alergična na velik broj namirnica koje je dobilala preko mog mlijeka (km, soju, rajčicu, patliđan, kvasac, šljive, marelice...) ali ja nikako da skompletiram taj spisak. uvijek se od nečeg osuje.

iako ima 5 i pol mj. krenuli smo s istraživanjem hrane (ja sam mjesec dana odbijala taj njen interes, ali nam je pedica dala zeleno svjetlo, i j newman također ) . osobno sam željela to prolongirati bar do 8 mj, ali ona ima svoje planove.

može te li me uputiti na vaša iskustva s dohranom ako ste negdje pisale o tome.
npr. njeno je lice koma cca 20dana u mjesecu. kako da ja znam je li to od onog što sam ja pojela ili onog što sam dala njoj. ja si mislim da joj ništa ne bude od jabuke i mrkve, ali ne vidim da ćemo se mrdnuti dalje od toga.