sorry, nisam vidjela!jelena.O prvotno napisa
mi smo super!
ja se držim poprilično rigorozne prehrane..
doručak: MM kruh peče doma, mažem ga biljnim putrom, pekmezom ili biljnom paštetom koja fakat ima okus kao prava :D, rižino mlijeko i KAKAOOOO, sve iz Bio&Bio. cijene su grozne, sram ih bilo!
ručak: meso (samo domaći piceki, junetina, svinjetina - za teletinu i janjetinu sam čula da nisu dobri jer tele pije KM a i janjce nekad dohranjuju s KM :? ), puno povrća (osim rajčica, celer,..), juhice,..
večera: neki pudingić na bazi riže s kakaom - prefin!, voćne kašice za bebe,.. i tome slično.
jako pazim da ne jedem ništa s KM i jajima, prema testu od dr. Jelića.
mazali smo Parfenac i pomagao nam je - nikad ne senzacionalno ali je držao stvar pod kontrolom. nakon nekih dva mjeseca korištenja (dermatolog nam je rekao da je to ok iako na kremi piše ne mazati duže od dva tjedna!) primjetili smo da ga je počeo iritirati tj da se crveni nakon mazanja. sad ga mažemo dr. Theiss intenzivnim pomazom od noćurka. prvo nam nije pomagalo, ali u kombinaciji s prehranom je super!
kupamo ga jednom tjedno 5 min u vodici koja nije pretopla (oko 34, 35), četiri puta tuširamo ili samo poplahnemo pod pipom (presmiješno!), dva dana 'štrajkamo'.
prošli smo jednu turu homeopatije, davali smo probiotik VIP Panda 30 dana.
nakon mjesec i pol ovakvog režima (od kojeg je možda pomoglo nešto, možda sve a možda ništa), napokon sam dočekala da napišem nešto što sam jako priželjkivala kad sam pročitala da druge mame pišu: prošlo je 'kao rukom odneseno'! nemamo NIŠTA!
da se nadovežem na povezanost AD-a i traumatičnih trudnoća i poroda - naša je trudnoća bila kao iz bajke ali porod prestrašan!
nadam se da ćemo ovim podužim postom nekome pomoći/olakšati/motivirati ga na borbu..
kuc kuc kuc, malo se bojim dohrane i sezone grijanja..

, mažem ga biljnim putrom, pekmezom ili biljnom paštetom koja fakat ima okus kao prava :D, rižino mlijeko i KAKAOOOO, sve iz Bio&Bio. cijene su grozne, sram ih bilo!
Odgovori s citatom