drage iskusne mame, evo mene opet s još pitanja. kao što rekoh već ranije meni je sve ovo vrlo novo i vjerojatno se ubijam u pojam s nekim vama već tako osnovnim i prožvakanim problemima.

bili smo kod dermatologa. naravno da on ima malo drugačije mišljenje o ad-u, nije ga zanimalo što sam ja izbacila sve moguće alergene namirnice osim žitarica. dobili smo druge kortiće i preporuku za linola fett kremu.

ona je tada izgledala dosta gore od ove slike, nemam bolju

http://img177.imageshack.us/img177/3444/39238668.jpg

kortiće nismo koristili. kombinacija linole i ovlaživaća zraka je jako pomogla i za tri dana je imala lice bez piknjice i nije se više grebala.

e tu sada dolazimo do moje nedoumice.
lice joj je bilo čisto jedan jedini dan. iako sam i dalje mazala s linolom ad se opet pojavio, malo po malo i lice joj je kroz tjedan dana opet došlo do onakvog kao na gornjoj fotki.

ne razumijem, linola je pomogla a sada pak ne pomaže?
je li se i vama tako dogadjalo?
može li takvo lice spontano biti bolje i uz mazuckanja kremom koja ne zaustavlja napredovanje?

koliko sam razumjela razne aderme, mustele i linole služe održavanju kože da se ad ne pojavi. no nama se uvijek pojavi i jako napreduje (te kreme ne djeuluju na uzrok ad-a što je jasno kao dan, ali sve majke s kojima sam pričala imaju bar jednu kremu koja im pomaže da drže ad pod kontrolom. Mi smo isprobali jako puno toga s tržišta i nismo ništa našli. Ostaje nam još ulje crnog kumina )

p.s. trebali smo ići kod jelića, no pedica nam je rekla da su ti testovi nepouzdani i mm je odustao to mi je bila slamka spasa, bar za moju prehranu.
kada ste najranije išle na one testove pikanja na alergije?

hvala vam puno i oprostite što gnjavim ali tako sam gladna i u potpunosti neispavana od njenog grebanja