-
enchantress
Nama je bilo baš tako. Jedan dan dobro pa opet iznova do groznog stanja. Tada smo dosta mazali elokom jer je takvom nisam mogla gledati i užasno se svrbila. To je bilo do prije mjesec i po, tada je znači imala 6 i po mjeseci. Od tada nisam ništa novo radila, ništa novo mazala, baš ništa, a njoj je bolje. Pedica to naravno ne vidi, ali ja da. Kortizon je zadnji put vidjela prije 3 tjedna na potkoljenicama, a na licu već više od mjesec i po. Ona je osuta i rumena, ali tako stoji, ne ide na gore ali svako toliko ide na bolje. Meni je to ogroman skok naprijed i vjerujem da će ići na bolje uz male rakove skokove natrag.
Mažemo standardne kremice jer ima užasno užasno suhu kožu, ali naravno da ni jedna krema ne sprječava ad, one služe samo tome da drže kožu vlažnom i relativno uravnoteženom tako da kad nastupi ad ima više šansi da ne dođe do onog užasa (svi znamo na što mislim). Ni jedna krema ne može zaustaviti ad jer bi to značilo da zaustavlja unutarnju alergiju, a nije tako. Dok god njima nešto smeta oni će se osipati, ali sve manje i manje. Meni su isto bili sve zabranili, ali ja sam polako opet jela namirnice za koje čvrsto vjerujem da nisu alergene. Pokušala sam jako pratiti na što se osipa i čak uspjela par povratnih informacija dobiti. Znam da je jako teško i frustrirajuće, ali vjeruj mi da ćeš uspjeti. Kao info, mojoj T smeta (kad ja jedem i dojim) med, rajčica, breskva, tuna iz konzerve, jaje. Osobno ne jedem one univerzalno poznate alergene kao orašide, citruse i čokoladu, km ne konzumiram jer sam intolerantna ali ona pije i hipoalergeno adaptirano od hipa gdje ga ima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma