hvala cure, ma nije da se tako jako mučim. bar ne više, navikla sam da je crvena, da ju svrbi, da joj koža puca i guli se.
shvatila sam da ja to nikako ne mogu kontrolirati i da će proći.

tko je to napisao negdje gore, da nije gledala svoje dijete već samo ekceme. e to mi je pomoglo i ja sada vidim i grlim i ljubim nju i ne pretvaram svaki dan u borbu s onim što ima na licu. smislila sam pjesmicu za mazanje, trackam ju, ona ručicama i sama razmazuje i jako se veseli kada čuje pjesmicu. čak ju je i mm naučio pa nam se pridruži.

mm je alergičar pa sam si i prije poroda mislila da bi moglo biti problema i od rođenja koristimo ecover za njeno rublje, a neki dm-ov za alergičare za naše. omekšivać nisam vidjela 7 godina. kupujem od severa, nadopunim s povrćem iz dućana. iz prehrane izbacila sve živo i mrtvo. kupujem od alnature sve što postoji na policama, a da nije s visokim rizikom alergije.

jedino još nisam našla tu neku kremu koja bi njoj pomogla kada se tek počne osipati. uvijek ode u najgorem smjeru i to u roku od par dana. i nismo još našli što je trigger. ima vremena. borimo se tim tek 4 mjeseca od kojih su posljednja 2 tako loša.

u svakom slučaju puno hvala na svoj podršci