-
Osoblje foruma
Evo i mene ponovo na ovom topiku ... naime nama se dermatitis pojavio sa negdje 3 mjeseca, najgore je bilo na zapescu desne ruke i potkoljenica lijeve noge tu bi joj se znala bas rana napraviti. Mazali smo A Dermom, pazili jako na prehranu i nestalo je malo prije drugog rodendana , ostala je suha koza.
Obzirom na gadnu reakciju na Priorix i da isljucimo i alergije radili smo test na mlijeko, kikiriki i jaja, i rezultat IgHe je bio 0,4 (tolerancija je do 0,7)
I onda smo 01.09. krenuli u vrtic i stanje se polako ali sustavno pogorsavalo, da joj je sad koza sva suha a na mjestima iza vrata (gdje je dodiruje etiketa odjece), pa oko struka, ruke i listovi na nogama ima cak i krastice ... kupam je u bademovu ulju ali stanje se ne popravlja.
Ako je povezati sa hranom mislim da bi moglo biti od kravljeg mlijeka kojeg u vrticu dobivaju skoro svaki dan (nekad i visekratno) a doma ga recimo ne pije, uzima jogurt i druge fermentirane proizvode ali od toga do vrtica nismo primjetili reakciju.
Ona za sada sve to dobro podnosi jer je jos ne svrbi.
Sad opet imam u rukama uputnicu za pedijatrijsku dermatologiju pa Vas molim preporuke (zadnje smo isli kad smo zavrsili na Hitnom prijemu u Klaicevoj) i molim preporuke za djecjeg homeopata.
Zvala sam Šalatu uputili su me da posaljem mailom sken uputnice pa ce javiti termin, a Klaiceva tek poslije 12:00 pa cu vidjeti. Zanima me ako imate vec iskustvo s nekim lijecnik s kim ste zadovoljne da podijelite info, moze i na pp.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma