gmp mast sam ja koristila i nije bila loša..ne znam zašto sam prekinula..u biti malo sam se bojala te masti da možda nutra ne stavljaju štogod od kortića ili drugih lijekova zato jer ta firma koja to prodaje nije registrirana..kad mu je ono jaaako buknulo onda nije nešto posebno pomogla, ali kad mu je manje, onda je..puno njih hvale tu mast, ali kako biti siguran šta je u stvarnosti unutra kad to nije ništ registrirano..mada baš sam razmišljala sad ejdan dan da opet naručim tu mast jer stvarno nije bila loša, a čovjek mi je preo telefona rekao da je 100% biljna i da se ne trebam bojati..
inače mi smo po starome..jedno vrijeme koliko toliko ok, onda opet lošije..ali, trošimo puno manje kortića nego prije..znači da je ipak pomak na bolje..nikako da se riješimo ekcema na prstićima, skoro uvijek ima flastere na nekim prstićima..izliječim nekeko s čistim elokomom i vlažnim oblozima, ali prebrzo se sve opet to počne vraćati..tak da su nam prstići i koljena glavna žarišta...,a i u zadnje vrijeme dosta često ima ekcem iznad usnice i oko kapka..
dobro je to da je konačno prihvatio sojino mlijeko.ali, ne želi ga piti nego ga jede u grizu, palačinkama , kolačima..lijepo sad dobiva na kilaži..više puta zna lijepo spavati po noći, a ponekad čujem po noći kak s nogicama trlja o plahtu ili svrba glavicu, prstiće i tako...
mislim, da mu ide prema boljemu, ali još uvijek nije to to pošto koristimo kortiće..
pozdrav svima..