mi smo registrirani atopičari od kad je napunio 1.5 mj. točno toliko (sjećam se sa slika!)
obično i krene tako rano, misliš "čišćenje", ali se nastavi, nažalost...

ja sam prestala dojiti s njegovih cca 7 mj., od kada se dokazala alergija (visoka) na mlijeko, p.brašno, jaja... do tada sam jela od toga samo brašno i živjela na tikvicama, piletini i puretini bez začina, rižinom mlijeku, jabuci i kruški... eto... nisam više mogla... kako je krenula dohrana više nisam znala da li reagira na moje mlijeko ili na tu hranu i to me nekako nagnalo da postepeno prestanem, a kako je prihvatio Pregomin super, time mi je olakšao tu tranziciju... i, da, od tada nam JEST bolje... jest da je to koincidiralo s ljetom, ali stvarno nam je to bilo super razdoblje cca 1.5 mj.
sada, najesen, opet je krenulo na lošije, ALI! ipak nam je najgore bilo u razdoblju od cca 3. do 6. mjeseca, crvenilo i kraste/kruste po cijelom tijelu, posebno glavi
i sada na glavi ima kruste, ali ih mogu iščistiti iako se često raskrvari jer ga glava svrbi... zapravo mu je najgore stanje na vlasištu, ostalo t i tamo macem Elocomom i bude bolje iako se vraća, ali glavu oklijevam mazati (možda Afloderm?)