Citiraj Točka prvotno napisa
Achan zob sadrži gluten!
Znam, krivo sam se izrazila , ja pijem zobeno, beba je još mala pije samo hip hipoalergeno.

Pitanje za fenistil. I nama su rekli po potrebi, ali ako pitaš vjerujem da je zato jer imaš veliku i čestu potrebu za njim. Iskreno mislim da on baš i ne pomaže pa vam možda zato i treba često. Nama nije ništa pomogao i već nakon prvog puta smo odustali od njega, između ostalog i zato što sadrži alkohol.

Inače, o misterijama AD-a. Ja mislim da svi ti doktori, dermatolozi i veliki stručnjaci nemaju pojma. Prije su ga pripisivali stresu a sada alergiji, valjda ovisi o tome šta je trenutno moderno. Eto, beby se osula ko u najgore vrijeme zato što ima tu gnojnu anginu. Od jučer je na antibiotiku pa joj se povlači i AD. Osim ako po nekom čudu nije antibiotik lijek protiv alergije (cinična sam,naravno da nije) onda možda ne leži sve u tome. Inače, od kad smo opet jače obučeni AD je samo na licu i glavici, a pedica tvrdi da može biti isključivo prehrambeni a ne kontaktni. Naravno, što god ja probala objasniti ona prečuje. Kad sam joj pričala što jedemo odmah se zakačila za proso jer da može biti alergeno. Zašto? Zato što pojma nema šta je proso pa joj to čudno zvuči. Preko amarantha je prešla jer vjerojatno tu riječ nije mogla tako na brzinu ni ponoviti.
Sory, inače volim i poštujem našu pedicu ali me zadnji put izbedirala nekim izjavama pa se malo iskaljujem. Neću više