Citiraj bubica27 prvotno napisa
[Cure koje ste pobjedile ad, dajte se javljajte češće, da ne kukamo uvijek mi iste, budite nam svjetla točka
da ne dužim ( jer sam već i pisala o toj kremi ) mi smo našima kožu doveli u red tek s belobazom ( ona je podloga svim kremama ), koristi se samo kao pomoć koži da postane/ostane masna nakon što se sanira med. preparatima i treba ju koristiti svakodnevno i kroz dugi period ( mi ju koristimo cca 2,5 g. ). Do nje smo prošli i kortikosteroide i raznorazne kreme, kupke, losione ( iznosi su bili boli glava-ali to i sama znaš ). Igrom slučaja mi je u bolnici jedna med. sestra rekla za tu kremu ( naravno prije upotrebe sam pitala i dermatologicu- nije bila protiv baš iz razloga što je baza drugim kremama, ali je sumnjala u njenu učinkovitost s obzirom na stanje kože ). Uglavnom, i dalje se zna desiti da koža bude koma i da dermatolog mora intervenirati s nekom kremom ali to bude samo zato jer se mi opustimo pa preskočimo par mazanja. U cijeloj ovoj godini mislim da je mala bila dva puta kod dermatologa, jednom jer na jednom dijelu tijela ima dio koji joj je uvijek otvoren i vlažan ( to vuće maltene od rođenja i to je jedino što nismo uspjeli srediti belobazom ali ni jednom drugom kremom, ni običnom ni medicinskom ) i drugi put jer sam bila lijena kupiti belobazu ( i to preko tjedan dana :rolling eyes: )pošto im je koža bila fenomenalna pa se osušila, zacrvenila, puknula itd. ( i to sve u valjda pol dana ). I dalje ih ne kupamo već samo tuširamo i to običnom vodom.