-
da, definitivno nije od nikakve hrane. jer, i kad sam izbacila pojedine namirnice pa ih opet uvodila, stanje je uvijek isto. nije ni zbog neceg u kuci, jer smo mijenjali prostore, putovali... stanje uvijek isto.
jedino sto sam otkrila:
- smeta mu sve sto ima patent ili žulja oko vrata (najvise je crveno ispod brade, od uha do uha)
- smeta mu ako bljucne, pa to dode na kozu, a ja ga odmah ne presvučem.
najgore je na lijevom obrazu (ne mogu skuziti zasto taj lisaj nikako da se smanji, izrazito je crven i ruzan).
.... pa smo izbacili jakne i majice s patentom. (tek sam sad skuzila kakva se strava roba pravi za malu djecu, patenti, poliester, usko ono oko vrata...)
..... sva nam je roba 100% pamuk.
..... podbradci su mekani (ne frotirski), pamucni, ne vezu se oko vrata vec imaju cicak.
najgore je ujutro jer (tako sam zakljucila) po danu ga mazem bar 3,4 puta, a nocu ne. pa se koza osusi i pocne ga svrbiti. zato cu morati uvesti i nocno mazanje.
e sad, muci me jedna stvar.
vec tri tjedna koristimo stelatopiu, a stanje je uglavnom isto. jedan dan malo gore, drugi bolje. zapravo, stelatopia pomaze tijelu, ali licu ne.
da li je vrijeme da promijenim i počnem nesto drugo. (probali exomegu, nije pomogla).
moze li mi neko napisati ( nemam vremena traziti, izbijaju mu zubi pa je po cijele dane grintav, jedva i ovo napisah
) koje jos kreme mogu probati?
oduzila ja
.............
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma