-
zloćko, jasno da ako je trebalo s kuteridom mazati, trebalo je..jer bolje to nego mazati svaki čas sa slabijim, a od toga ništa koristi..
i ja mislim da je alergija najvažniji uzrok ad-u..a, kad imaš alergiju znači da ti imunitet dobro ne radi..i onda je to sve izmješano, i naravno da se sijete osipava od raznih stvari, strresa, bolesti jer imunitet dobro ne radi..
meni je jedna alergologica rekla ( koja i sama je imala ad), da kod tih osoba unutarnji balans nije uravnotežen..i da sve dok se to ne sredi, dok se ne postigne ravnoteža u organizmu, a to bi u prijevodu značilo da imunitet treba dobro raditi, a ne "pojačano" kao kod njih dotle to ne bude prošlo..zato i ti lijekovi nisu tak loši, pomažu vratiti tijelo u normalu i time naučiti organizam..ne znam kak bi to drugčije sročila..nije dobro ne liječiti ad..pa, baš sam si mislila za onog mekija koji liječi, da sad drugi put idem s malim k njemu..nemam šta izgubiti..a, upravo njima treba da se energija u tijelu iznormalizira..a, to će on ko iz šale.. 8)
uglavnom, polažem velike nade u to..
pozdrav..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma