Citiraj cokolada_83 prvotno napisa
Ma problem je sto meni dermatolog i pedijatar tvrde da je ona premala da se radi neki alergo test.Ja zivim u Austriji i ovdje je zdravstvo nazalost katastrofa.Nedaju mi nista poput Mustele napr. jer to ovdje ide na recept i placa osiguranje tako da je to jakoo tesko dobit.Doktori propisuju samo u akutnim slucajevima.
Dovoljno je reci da kad sam pitala u vezi dohrane,pedijatar mi rekao da sta cekam jos sa cetri mjeseca sam je trebala pocet dohranjivat i netreba mi niakava tablica,nek joj dam sve po mogucnosti **** a ako bude nekih komplikacija radit ce alergo test kasnije .
Nisam poslusala naravno.Zna li neko mozda gdje se u Hrvatskoj,po mogucnosti u Bjelovaru ili Zagrebu moze napravit privatno pregled kod dermatologa i alergo test i koje su otprilike cijene.
I naravno hvala na savjetima.
Što se tiće ovoga da je premala za alergotest, ja se ne bih složila. Mi smo sina testirali sa navršenih 7 mjeseci, a bi i ranije da smo mogli dobiti termin.

Dobro da niste započeli dohranu ranije. Polako uvodi namirnicu po namirnicu i prati reakcije. Ja nisam davala gotovu hranu u njoj ima svega.

Kaj se tiće krema, to ti je vječiti problem, meni može nešto pomagati što tebi uopće neće odgovarati.
Mi koristimo od Bioderme Atoderm kremu za osjetljivu i suhu kožu.
Hvala Bogu kortiće uspješno izbjegavamo već duže vrijeme.