-
Evo sada sam ju baš ujutro gledala, sve je super, nema nigdje više crvenila, samo je možda na nekim mjestima koža još mrvicu suha i hrapava, ali to tek kad prođem rukom osjetim. Obrazi su danas skroz super, povremeno se malo zacrvene kad se probudi nakon popodnevnog spavanja, možda zato jer leži na tom obrazu ili jer je u sobi pretoplo zbog grijanja :?
Uglavnom namažem odmah ujutro i navečer nakon kupanja Adermom i nadam se da će tako dobro i ostati.
Gdje mogu nabaviti ovu Neven + kremicu od Homeolaba? Imaju samo u njihovoj centralnoj prodavaonici ili mogu i apoteke koje drže Homeolabove gotove proizvode naručiti?
Mislim da se nama definitivno AD pojavio zbog stresa zbog zubića, posebno ovih gornjih, jer idu sva 4 gornja istovremeno :shock:
Malo sam više počela paziti na moju hranu, jedino slatko nikako ne mogu izbaciti
, ali čini se da bude sad ok. Potražit ću još tablicu i vidjeti što još trebam izbjegavati neko vrijeme.
S dohranom smo isto stali, plus ona niti neće baš jesti pa uglavnom pojede žličicu-dvije, tako da joj kuham samo rižu, proso, palentu, krušku, jabuku i tikvice. Gluten neću još davati neko vrijeme. I dalje živi samo na dojenju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma