Eto i nas u sretnoj novoj!
Bili smo vaditi krv i sutra se idemo naručiti kod alergologa. Bila je bolesna sredinom prosinca i od onda odbija cicu tako da je dojenje gotovo. Mislila sam "bit će joj barem bolje AD". Ha ha ha, možeš si misliti. Skoro pa je još više osuta sada nego kad sam dojila. A čak nisam ni ništa novoga uvodila osim što joj je susjeda dala malo soka od jabuke, neka xx marka samo bojilo i umjetna sladila, od toga se sigurno osula jače, ali već je bila i od prije.
Sada već iščekujem alergologa ko zlato, barem da znam šta joj smeta. Ali sve me strah da će doći i nove stvari, da se sve riješi alergologom ne bi nas ovdje toliko bilo.
Inače, nakon svih onih skupih ulja za kupanje, probali smo iz dm-a alverde (već koristimo i kremicu i super nam je kao pripomoć) i odlično nam je a cijena 4x manja nego ona ulja iz ljekarne. Napokon osjetim na koži da je nauljena. Time joj mažem i glavicu jer je opet sva u krustama i naravno ništa od prije joj više ne pomaže, sa ovim uljem je barem ne svrbi i lijepo mirno spava.

Puno sreće u novoj godini i da AD nestane sa naših bebača.