Citiraj Achan prvotno napisa

Je da i sama sam razmišljala o tome. A i o domaćim sokovima, ali sokovnik će pričekati da tata nađe posao . Ionako uglavnom pije vodu a jabuke trenutno obožava pečene u rerni, smiksane i umiješane u žitarice.
Uglavnom sada čekam da odradimo alergologa pa ćemo razmišljati o Pregominu. U principu bih najrađe da sa godinu dana ni ne moramo više o mlijeku razmišljati nego da pređemo na rižino ili zobeno (ako nije alreg. na gluten) ali ne znam da li bi to bilo moguće. Ponekad imam osjećaj da će mi glava eksplodirati od svog tog razmišljanja.
Bilo bi najlakše uopće ne misliti na mlijeko, ( i meni bi pasalo), ali tek toliko da znaš oni ne smatraju rižino ili zobeno kao mlijeko već napitak, tak da ćeš sa strane morati ubaciti još puno kalcija u vidu povrća i sličnog.