-
achan, pa davaj joj kao i ****..nema ti tu neke posebne razlike..inače pregomin je na bazi soje, ali su isto proteini soje hidrolizirani, tako da i oni koji su alergični i na soju mogu ga piti..
inače, sojino mlijeko je najsličnije kravljm mlijeku..soja je jedina biljka koja ima skoro pa iste hranjive vrijednosti kao i km, zato se to daje u zamjenu..tako da još sojino mlijeko se podrazumijve kao da je mlijeko..
a, zobeno i rižino nikako nisu mlijeka, nego napitci..
zato i liječnici uvijek kažu u zamjenu sojino mlijeko, a ne neka druga jer sojino mlijeko još donekle može zamjeniti kravlje..zato i postoji pregomin..
znam da sojino mlijeko ima i negativnih učinaka..ali, smatram da ima ako se toga jako puno konzumira..sad da litru dnevno popije to bi bilo previše..moj popije 3 deci dnevno smatram da nije to tak puno..
ipka u sojinom mlijeku ima kalcija..
meni je teško dopunjavati mu kalcij..najviše da ima i u sezamu, a sezam je inače isto dosta veliki alergen..čak mislim da mome malome smeta...
dobro bi bilo konzumirati svaki dan brokulu, ona ima dosta kalcija..a, postoje i te šumeće tablete s raznim okusima..
danas mi je mali dosta pocrvenio po vrateku i čelu..ne znam, da li to vrijeme utječe na to sve skupa ili se to sve malo jače aktiviralo s onim cjepivom.. kak je vašoj djeci? utječe li kaj ova zima na njihovu kožu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma