Maya_78, da i nama je pokazalo samo mlijeko i jaja (plus još neke gljivice, kemikalije i bakterije ali to izbjegavati ili doći u kontakt je druga priča). Ali ona jaja nije (osim preko dojenja) nikad jela a već smo par tjedana na pregominu. Od jučer je opet sva osuta. Otišli smo vaditi krv na rist rast pa ćemo vidjeti i to. Kao i ti, i ja sumnjam na još neku hranu, ali obzirom da se radi o kvalitetnoj hrani msilim da ću još neko vrijeme nastaviti davati i pratiti reakcije, barem dok osip prođe bez kortizona.

Inače, jedan komentar onako usput. Alergologica nam je dala Alernovu (još nismo probali). Meni dođe da urlam. Ako je pila **** hipoalergen koji je na osnovi kravljeg mljeka ali kao spremljen da ga toleriraju i alergičari a svejedno se osipala, zašto mi onda umjesto Pregomina koji je na bazi soje daje Alernovu koja je također na bazi kravljeg mlijeka? Naravno to nisam znala dok nisam kupila i pročitala na kutiji. Ovako dok je god beba osuta misliti ću si da je možda od Alernove jer je ipak na bazi km. A najgore od svega je što mi je rekla da će mi dati Pregomin a na nalazima za Pedijatricu je napisala Alernova (koja je btw skuplja). Naravno, zato što je plaća francuska firma koja ga proizvodi.