Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je istina,
    naime, čula sam da su znali i ranije zvati na vještačenje (prije tog roka koji upišu) i prekidati njegu... /ne znam je li ovo istina pa sve uzmite s rezervom/, ali, pzulic, sjećaš se one mame s malom koja je imala displaziju kukova, šta nije ona rekla da su je zvali ponovo nakon cca 4-5 mj.?
    čula sam da su nakon tog prvog produljenja znatno stroži (pod izlikom: "do sada ste se već trebali organizirati, mislite malo i na sebe, ne dajte se toliko djetetu" i sl. - ovo je provjerena izjava)
    ako ne budemo radili nikakve "nove" nalaze, što ćemo prilagati? grr... ma dobro, do tada se možda "organiziramo"
    da sjećam je se, nju su zvali ponovno jer je mijenjala poslodavca i kao da je zbog toga morala ponovno na komisiju (ako ja nisam nešto pomiješala).
    i ovo što smo dobili je super, još kad bi produžili i sljedeće godine bilo bi odlično.

bilo bi lijepo kada bi se alergija mogla "organizirati", nitko sretniji od mene kad ne bi imali problema.
    bila sam s klincima kod mame, moji imaju psa i čini se da mlađemu i to smeta, jer kad god dođemo od moje mame budu sav osut, a prašine tamo sigurno nema jer je ko u apoteci a nije ni jeo ništa s jajima.
    mi sada imamo majstore u kući, i ovaj stariji koji je alergičan na grinje sav se osuo.

valjda će nam produžiti, jer oni su stvarno premali . a da mlađeg dam u jaslice, čisto sumnjam kao prvo da bi ga primili, kao drugo da bi oni toliko pazili da ne pojede šta ne smije.
    mi imamo kontrolu kod alergologa u 5 mjesecu, ja ću poslati te nalaze i ako budem imala koje druge nalaze.

e da te pitam znaš li, da li to rješenje treba nositi kod nas u zdravstvo u onu sobu 11 (gdje se inače obračunavaju putni nalozi i porodiljne) ili oni to sami automatizmom rješavaju? da mi se ne dogodi da ne napravim nešto što treba pa da mi samo skompliciraju stvari.
    Posljednje uređivanje od pzulic : 10.02.2010. at 14:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •