Citiraj Maya_78 prvotno napisa Vidi poruku
pzulic, mislim da sve ide automatski jer je to "ista kuća", a pretpostavljam da su ti na Rješenju napisali od kada "stupa na snagu" (meni jesu spominjali datum)

ja se nekako nadam da će se bar nešto do 3. god. povući i da će nam biti bolje
i ja se nadam, ali Alen ima 27 mj i trenutno mu je loše stanje. kad smo bili na komisiji još smo imali i dobru fazu

napisali su da kreće od 08.03. , znam da je to ista firma ali više se u ništa ne pouzdam. prve doznake su mi izgubili, a kad sam prešla na onih drugih 6 mjeseci nisu mi platili na vrijeme, nego tek drugi mjesec jer nisu upisali u kompjuter iako sam na vrijeme ispunila onu izjavu i predala fot. radne knjižice. ja sam na porodiljnom (što jedno dijete, što drugo) od kolovoza 2007 i par puta su već mi napravili propuste koje su me stajale da mi je naknada kasnila, i ako ti ne obračunaju kad obračunavaju, čekaj novi obračun i kraj sljedećeg mjeseca!

Citiraj stela2 prvotno napisa Vidi poruku
jedino mi nikad nismo išli gastroenterologu..ne znam zašto nas nisu poslali, a 90% atopičara idu i k njemu..
nismo ni mi išli. doduše, dok sam dobila prvu uputnicu za alergologa i dermatologa, i to je bio uspjeh. kad se starijem prvi put pojavio osip pedijatrica je rekla da mu je to samo malo suha koža i da namažem s bebi uljem. pa kad to nije odlazilo najprije je tvrdila da je od hladnoće, pa od vjetra, pa od mandarina, pa od životinja dok ja nisam pop... i uspjela izmudrovati uputnicu. tako da sam se iznenadila kad nam je rekla da bi imali pravo na produljeni.