stela2, nama - isto tako - uvijek, i u najboljoj fazi, postoji neko malo žarište, bar mali suhi lišaj iza uha, u uhu, na nozi, ruci i sl.
bila je sad neka bolja faza (cca 5-6 dana), ali doslovce smo svakih 10-15 dana na Elocomu, nikako da se riješimo kortića, nikako drulčije ne prolazi, a njega svrbi (pogotovo noću)
pzulic, imaš pravo, ni ja se više u nikog ne pouzdajem, ali bila sam ih pitala na komisiji pa su mi tako rekli, a valjda će sve biti ok---
(da li smo možda kod iste pedijatrice dr. K.? možda je vama sugerirala jersmo je mi na to podsjetili, tko zna? cca u isto vrijeme smo tražili njenu izjavubtw, i nama je s 1.5 mj. kad je imao jak ekcem po obrazima i vlasištu rekla da je najvjer. od upale grla /nije imao bakteriju, bris negativan/ i dala Zinnat, kasnije isto rekla da se ne ssekiramo, proći će s godinu dana... tek kad sam ga slučajno u jednoj akutnoj fazi dovela zbog nečeg sasvim drugog i kad su ga radi AD htjeli hospitalizirati, onda je malo ozbiljnije shvatila situaciju, a sada nam je super i daje stvarno ok savjete... shvatila sam da njima, kao i svim doktorima, stanje treba 3x preuveličati da ga shvate kao "nenormalno stanje")...