Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

stela2, nama - isto tako - uvijek, i u najboljoj fazi, postoji neko malo žarište, bar mali suhi lišaj iza uha, u uhu, na nozi, ruci i sl.
    bila je sad neka bolja faza (cca 5-6 dana), ali doslovce smo svakih 10-15 dana na Elocomu, nikako da se riješimo kortića, nikako drulčije ne prolazi, a njega svrbi (pogotovo noću)
    pzulic, imaš pravo, ni ja se više u nikog ne pouzdajem, ali bila sam ih pitala na komisiji pa su mi tako rekli, a valjda će sve biti ok---
    (da li smo možda kod iste pedijatrice dr. K.? možda je vama sugerirala jersmo je mi na to podsjetili, tko zna? cca u isto vrijeme smo tražili njenu izjavu btw, i nama je s 1.5 mj. kad je imao jak ekcem po obrazima i vlasištu rekla da je najvjer. od upale grla /nije imao bakteriju, bris negativan/ i dala Zinnat, kasnije isto rekla da se ne ssekiramo, proći će s godinu dana... tek kad sam ga slučajno u jednoj akutnoj fazi dovela zbog nečeg sasvim drugog i kad su ga radi AD htjeli hospitalizirati, onda je malo ozbiljnije shvatila situaciju, a sada nam je super i daje stvarno ok savjete... shvatila sam da njima, kao i svim doktorima, stanje treba 3x preuveličati da ga shvate kao "nenormalno stanje")...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa Vidi poruku
    ... shvatila sam da njima, kao i svim doktorima, stanje treba 3x preuveličati da ga shvate kao "nenormalno stanje")...
    Zato ja s nalazima uvijek imam isprinatne njegove slike i faze teškog stanja, da vide koji savjeti mi trebaju i o čemu ja pričam..

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pzulic, imaš pravo, ni ja se više u nikog ne pouzdajem, ali bila sam ih pitala na komisiji pa su mi tako rekli, a valjda će sve biti ok---
    (da li smo možda kod iste pedijatrice dr. K.? možda je vama sugerirala jersmo je mi na to podsjetili, tko zna? cca u isto vrijeme smo tražili njenu izjavu

Da, mi smo kod pedijatrice K. ordinacija dr I.M.
    Za produljeni je ona meni govorila kada je starijem dokazana alergija i AD (prije cca godinu i nešto), ali onda sam ja bila na komplikacijama doma i nije bilo svrhe podnositi zahtjev. Kad smo bili na sistematskom sa 7mj sam je ja podsjetila na to i rekla je da će napisati preporuku.
    U zadnje vrijeme se je popravila, ali u početku, muka, recimo mali mi je imao temperaturu i u ćetvrtak sama sebe pobija ono što je rekla u ponedjeljak, a jednom je mali bio imao neku upalu grla i nije znala reći dali je to tek počelo ili prolazi (šta da drugo kažem). A i ja sam u početku bila paničar, na najmanji znak bolesti sam trčala kod nje, da bi na kraju shvatila da neke stvari se mogu i same riješiti.

Mislila sam ih prebaciti kod nove pedijatrice na Verudu što je počela raditi negdje u 11-12 mj (suprotna smjena od dr. V) jer smo blizu, ali kad sam razmišljala ako mi nova pedijatrica ne bude htjela dati ponovnu preporuku za produljenje kada bude trebalo pa sam odustala, tako da sam za sada tu. Najsretnija bim bila kad bih ih upisala kod dr. V ali to je nemoguća misija.

Citiraj bubica27 prvotno napisa Vidi poruku
    Zato ja s nalazima uvijek imam isprinatne njegove slike i faze teškog stanja, da vide koji savjeti mi trebaju i o čemu ja pričam..
    i mi smo na komisiju ponijeli fotke, ali kad smo im rekli, predsjednik je rekao - ne treba nam to, vidimo mi stanje.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj pzulic prvotno napisa Vidi poruku
    U zadnje vrijeme se je popravila, ali u početku, muka
    meni to nikad sama nije spomenula iako je uvijek govorila da smo stvarno "koma" sa svim tim alergijama i dodatnim komplikacijama (ima i sumnju na reflux), meni je to alergologica savjetovala... i nama je ona tako-tako, nema puno "takta" s djecom, ali što se nekih savjeta i informacija tiče /a nije da se nisam na 100 strana posavjetovala i informirala/ na kraju bi ipak ona bila u pravu i tako je bilo kako je rekla tako da sam polako izgradila povjerenje u nju.
    dr. V. svi hvale, ali ni ona nije nepogrešiva i čula sam iz 1. ruke da nije baš toliko super koliko je na glasu (ali i dalje ipak najbolji izbor, i - kao što kažeš - nemoguća misija čak i kad imaš neku vezu), a dr. koja je sad otborila sam čula da je ok
    malo sam offtopic, ali oprašta mi se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •