Da, mi smo kod pedijatrice K. ordinacija dr I.M.
Za produljeni je ona meni govorila kada je starijem dokazana alergija i AD (prije cca godinu i nešto), ali onda sam ja bila na komplikacijama doma i nije bilo svrhe podnositi zahtjev. Kad smo bili na sistematskom sa 7mj sam je ja podsjetila na to i rekla je da će napisati preporuku.
U zadnje vrijeme se je popravila, ali u početku, muka, recimo mali mi je imao temperaturu i u ćetvrtak sama sebe pobija ono što je rekla u ponedjeljak, a jednom je mali bio imao neku upalu grla i nije znala reći dali je to tek počelo ili prolazi (šta da drugo kažem). A i ja sam u početku bila paničar, na najmanji znak bolesti sam trčala kod nje, da bi na kraju shvatila da neke stvari se mogu i same riješiti.
Mislila sam ih prebaciti kod nove pedijatrice na Verudu što je počela raditi negdje u 11-12 mj (suprotna smjena od dr. V) jer smo blizu, ali kad sam razmišljala ako mi nova pedijatrica ne bude htjela dati ponovnu preporuku za produljenje kada bude trebalo pa sam odustala, tako da sam za sada tu. Najsretnija bim bila kad bih ih upisala kod dr. V ali to je nemoguća misija.
i mi smo na komisiju ponijeli fotke, ali kad smo im rekli, predsjednik je rekao - ne treba nam to, vidimo mi stanje.

Odgovori s citatom