Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4691

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ajme točki, baš mi je žao

i kakav vam je sad režim prehrane ?

hoćeš tražit produljenje?

kakav su vam test radili?

meni se ne ide, al sve se mislim da ćemo i mi na test. kako to izgleda?

za 2 tj smo kod homeopate opet na vega testu pa je rekao nek ponesemo osnovne namirnoce da vidi kako na njih reagira.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Još se pokušavam snaći u svemu......Teško je jer Lea jede sve a Nika gleda, npr. danas joj je ćopila napolitanku...
    Neću na produljenje, mama će je čuvati pa se ne brinem oko prehrane jer znam da će jako dobro paziti.
    Test je bio da su joj na desno zapešće prvo kemijskom označili, potom nanijeli gel na nekih 8 mjesta i onda lagano skalpelićem utisnuli u kožu malo tog gela. Malo se bunila ali ništa strašno. Potom smo 20 minuta šetale, ja sam joj držala rukicu ravno i puhala u nju da je ne svrbi.Najviše se crvenilo kod histamina.Do kuće više nije ništa bilo crveno.

Pedica mi danas kaže da ako je alergična na jaje izbacimo odmah i piletinu, odnosi li se to i na puretinu?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa Vidi poruku
    Još se pokušavam snaći u svemu......Teško je jer Lea jede sve a Nika gleda, npr. danas joj je ćopila napolitanku...
    Neću na produljenje, mama će je čuvati pa se ne brinem oko prehrane jer znam da će jako dobro paziti.
    Test je bio da su joj na desno zapešće prvo kemijskom označili, potom nanijeli gel na nekih 8 mjesta i onda lagano skalpelićem utisnuli u kožu malo tog gela. Malo se bunila ali ništa strašno. Potom smo 20 minuta šetale, ja sam joj držala rukicu ravno i puhala u nju da je ne svrbi.Najviše se crvenilo kod histamina.Do kuće više nije ništa bilo crveno.

Pedica mi danas kaže da ako je alergična na jaje izbacimo odmah i piletinu, odnosi li se to i na puretinu?
    Nama je histamin bio preko pola ruke (pseudo) i povuklo se u roku od 2 sata. Nadam se da ste uz prick išli i na rist i rast , jer recimo nama prick nije pokazao ama baš ništa ( osim histamina), a rast i rist velike alergije, koje su bile i u stavrnosti.
    A kaj se tiče prehrane, mislim da bi ipak trebala malo više paziti na njenu prehranu ( oprosti kaj tak kažem) jer baš u napolitankama nema ništa posebno kaj bi nju zanimalo ( osim mlijeka , Lješnjaka i kakao, a to su sve jaki alergeni napose za nju). Mojoj je nikad nije desilo da uzme ono kaj nesmije ( jer sam dosta u početku pazila, dečki jeli jogurt , a ona jede nešto kaj njoj paše), tako je i u vrtiću , jede kaj smije.
    Pripomeni dobro baki, kaj smije jesti, a kaj ne smije ( jer baš bake znaju u svojoj " dobroj" namjeri napraviti zbrku). Naravno ako imaš vremena, bilo bi bolje kad bi skuhala ti kaj jedu klinke ( obje) , a većoj sa strane staviš još nešto njezino, a maloj sa strane opet njezino. Tako radimo i mi , radim jedan ručak, doručak i većeru, a svakom uz to dam kaj još smije jesti.

Obavezno napiši popis stvari koje mala ne jede i stavi na frižider, za neke mješavine strikno napomeni koje se ne jedu, itd. Napose joj svrgni pažnju na pekaru, jer i u tome bake znaju pogrešiti. ( Stalno guraju putar štangice i slance, A za klince je bolje crnije pecivo, napr.)

Sretno i nadam se da ćeš uspjeti!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •