Nama je histamin bio preko pola ruke (pseudo) i povuklo se u roku od 2 sata. Nadam se da ste uz prick išli i na rist i rast , jer recimo nama prick nije pokazao ama baš ništa ( osim histamina), a rast i rist velike alergije, koje su bile i u stavrnosti.
A kaj se tiče prehrane, mislim da bi ipak trebala malo više paziti na njenu prehranu ( oprosti kaj tak kažem) jer baš u napolitankama nema ništa posebno kaj bi nju zanimalo ( osim mlijeka , Lješnjaka i kakao, a to su sve jaki alergeni napose za nju). Mojoj je nikad nije desilo da uzme ono kaj nesmije ( jer sam dosta u početku pazila, dečki jeli jogurt , a ona jede nešto kaj njoj paše), tako je i u vrtiću , jede kaj smije.
Pripomeni dobro baki, kaj smije jesti, a kaj ne smije ( jer baš bake znaju u svojoj " dobroj" namjeri napraviti zbrku). Naravno ako imaš vremena, bilo bi bolje kad bi skuhala ti kaj jedu klinke ( obje) , a većoj sa strane staviš još nešto njezino, a maloj sa strane opet njezino. Tako radimo i mi , radim jedan ručak, doručak i većeru, a svakom uz to dam kaj još smije jesti.
Obavezno napiši popis stvari koje mala ne jede i stavi na frižider, za neke mješavine strikno napomeni koje se ne jedu, itd. Napose joj svrgni pažnju na pekaru, jer i u tome bake znaju pogrešiti. ( Stalno guraju putar štangice i slance, A za klince je bolje crnije pecivo, napr.)
Sretno i nadam se da ćeš uspjeti!

Odgovori s citatom