Citiraj katepe prvotno napisa Vidi poruku
jeste li koristili parfenac i deflamol? ove dvije kreme (prva je medicinska a druga obicna) su nama cuda ucinile. uopce ne razumjem zbog cega pedijatri prepisuju kortikosteroidne kreme kad je ova kombinacija odlicna a rijec je o kremama koje nemaju negativnih ucinaka. mi smo prvo rijesili problem s obje a onda nastavili samo mazati s deflamolom koji je jako masan.
gle, ova čudesna kombinacija nije baš čudesna za svakoga.ako ti je ova kombinacija tako dobro pomagala znači da ti dijete nije imalo onaj jaki ad, nego neki blagi, hvala Bogu..ja sam probala parfenac, ali nije nam nešto pomogao..prije nam je jomax krema, ona je isto što i parfenac samo blaža..ali, kod pravog ad-a onog jakog kad to krene nema šanse da se to može ikako smiriti bez kortića..mi smo ponekad morali čak i na inekciju, a ne da bi nam pomogle neke neutralne masne kreme..ponekad čak za lice i vrat koristim i elidel..znam da ta krema i nije baš na nekom dobrom glasu, ali derm. mi je rekla da su to bezvezne priče i da tu kremu treba isto znati racionalno koristiti..mi potrošimo jaaako malo, i to ne može apsolutno niti malo štetiti..a, jako mu puno pomogne, puno bolje nego kortić..ali, po ljeti i proljeću je uopće ne koristim jer se s tiim ne smije na jako sunce..ona je idealna za jesen i zimu..

pozdrav svim atopičarima..