Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4690

Tema: Atopijski Dermatitis

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

bubice27, da te utješim, i nama isto (prije je i stibium, ali više ništa od toga), a nekada čak niti kortići ne pomognu puno. trebali bi izgleda jače, ne znam...

opet ja s par pitanja

cure koje uzimate kozje mlijeko i proizvode, jeste li to počele u dogovoru s dr ili gastrićem ili ste to same probale pa app?

i još nešto

je li koja od vas kod dr. olega j. gastrića u klaićevoj. zanima me kakav je. je li širokih pogleda ili nek CRO mainstream?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj the enchantress prvotno napisa Vidi poruku
    bubice27, da te utješim, i nama isto (prije je i stibium, ali više ništa od toga), a nekada čak niti kortići ne pomognu puno. trebali bi izgleda jače, ne znam...

opet ja s par pitanja

cure koje uzimate kozje mlijeko i proizvode, jeste li to počele u dogovoru s dr ili gastrićem ili ste to same probale pa app?

i još nešto

je li koja od vas kod dr. olega j. gastrića u klaićevoj. zanima me kakav je. je li širokih pogleda ili nek CRO mainstream?

Mi smo u ljeto bili na testiranju za kozje u klaićevoj, i sve je bilo dobro dok nakon cca 45 minuta nije prvo buklnula usnica, pa osip ( tad je imala 3.5 godine). Nismo poslije ništ pokušavali, mada sam bila mišljenja ak prođemo na tome, da joj neću davati kupovno, već domaće, ali ništ.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •