-
Nama je prije par tjedana ponovo buknuo AD, ovaj put je maleckoj osim na nogici gdje je cijepljena izbilo i na rukama, leđima, vratu
A prije par dana joj je bilo najgore, koža joj je doslovno bila cijela flekava - crvena, hrapava i dosta ju je svrbilo, baš me jako ubediralo. E sad, nemam pojma što je bio triger, nismo ni ona ni ja jele ništa što ne jedemo kao i obično.
Uglavnom, jučer sam počela sa kupkama od zobenih pahuljica, namočim 2-3 žlice zobenih pahuljica u toplu vodu, malo zagrijem da se lakše razmoče i onda procijedim kroz krpu u kadicu za kupanje. Sa gazom gdje su pahuljice joj natrljam mjesta koja su joj crvena i hrapava, gaza je onako sluzava i na koži se stvori onako sluzav film. A mrvicu ova krpa kojom ju trljam strašno zabavlja, valjda joj bude ugodno zbog te sluzavosti
Kad ju osušimo ručnikom koža više nije suha, nego mekana i očito je da ju ta zob na očigled "iscjeljuje". Nakon toga mažemo Adermom Exomega kremom. Već danas joj je koža puno puno bolja, nije joj više hrapava, manje je crvena i nije ju uopće svrbilo (a 2 dana prije se non stop češkala, po trbuhu, nogici, vratu), puno bolje i mirnije je spavala
. Ujutro nakon buđenja, za vrijeme prvog jutarnjeg presvlačenja ju ponovo cijelu namažem Adermom, a to ponovim i još par puta dnevno.
Uglavnom, čitala sam na američkim site-ovima da ovu zobenu kupku treba prakticirati mjesec dana i da se AD povlači. Baš ću probati, riječi im se pozlatile ako je to istina. Nama je ovo tek drugi dan i razlika je više nego očita i poboljšanje je jako vidljivo.
Eto, probajte ako već niste ovakve kupke, garantirano smanjuju svrbež i umiruju upalu.
I pitanje da li je netko od vas već isprobao ovakve kupke i kakvi su vam bili rezultati? Jeste li ustrajali u tome duži period ili ste prestali ako nije bilo odmah rezultata?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma